Vágólapra másolva!
Lewis Hamilton 2025-től a Ferrarinál folytatja, így a Mercedesnek meg kell találnia a hétszeres világbajnok utódját a következő szezonra. A hírek szerint a német csapat már tárgyalásokat folytat egy korábbi kétszeres világbajnok sztárpilótával.

Fernando Alonso a Mercedesnél?

Az idei szezon előtt robbant a bombahír, miszerint Lewis Hamilton 2025-től a Ferrarinál folytatja F1-es pályafutását. Jövőre tehát egyelőre csak George Russell helye biztos a Mercedesnél, amely már nagy erőkkel keresi a távozó hétszeres világbajnok utódját. Korábban arról szóltak a hírek, hogy a Red Bullnál kirobbant botrány miatt Toto Wolffék akár Max Verstappent is leszerződtethetik, de ennek azért nincs túl nagy valószínűsége. 

Fernando Alonso, Max Verstappen, Lewis Hamilton
Fernando Alonso vagy Max Verstappen lehet Lewis Hamilton utódja a Mercedesnél?
Fotó: AFP (Photo by TIMOTHY A. CLARY / AFP)

A német Bild információi szerint 

a Mercedes már elkezdett tárgyalni a kétszeres világbajnok Fernando Alonso képviselőivel,

ugyanis a spanyol pilótának a szezon végén lejár a szerződése az Aston Martinnál - számolt be róla a motorsport.com.

Az Ausztrál Nagydíj vasárnapi futamán történtek különös megvilágításba helyezik ennek az eshetőségét, mert a Russell-el történő csatázása közben Alonso a vártnál sokkal korábban fékezett, ez pedig jelentősen hozzájárult a brit pilóta nagy balesetéhez.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.