Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Dennis Quaid hamarosan lezuhanhat

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A jelek szerint Dennis Quaid játssza majd az egyik főszerepet az 1965-ben készült The Flight of the Phoenix című film modern verziójában.

Az eredeti, Robert Aldrich által rendezett alkotás - amelyben olyan színészek vettek részt, mint James Stewart, Richard Attenborough, Peter Finch, Hardy Kruger, Ronald Fraser és George Kennedy - a Szaharában játszódik, ahol néhány repülőgép-szerencsétlenséget szenvedett férfi próbál kiutat találni kilátástalannak tűnő helyzetéből. Mivel más esélyt nem látnak a túlélésre, lezuhant gépük roncsaiból igyekeznek működőképes repülőgépet eszkábálni maguknak.

A filmet jegyző Twentieth Century Fox közleménye szerint a film remake-je természetesen új elemeket is tartalmaz majd - modernebb megvalósításban, a jelenkori viszonyok figyelembevételével készül majd, cselekményének helyszíne pedig a Szaharából Mongóliába tevődik át.

A film forgatása várhatóan ez év októberében veszi kezdetét, rendezője John Moore, producere pedig John Davis lesz, akik már korábban is dolgoztak együtt, méghozzá az Ellenséges terület című produkcióban. Quaidnek azonban előbb eleget kell tennie a már megkötött szerződéseiben foglaltaknak: előbb a The Day After Tomorrow, valamint a Disney filmstúdió égisze alatt készülő The Alamo és a Cold Creek Manor című produkciókban láthatják rajongói.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről