DiCaprio szerelmi élete - a vásznon és a valóságban

Izgalmas fordulatokat vesz Leoanrdo DiCaprio szerelmi élete - mind a vásznon, mind a valóságban. Giselle-lel való szakítása után most Demi Moore-ral szeretné viszonyát szorosabbra fűzni - az asszony vonakodása ellenére, Baz Lurhmann pedig Nagy Sándor szerepét osztotta rá, aki a történet szerint nemcsak egy eunuchot, de egy amazont is szeretőjévé tesz.

Forrás: MTITovábbra is meglehetősen rapszodikusan alakul Lenardo DiCaprio magánélete. Alig néhány hónapja még, hogy szakított a brazil szupermodell Gisele Bündchennel - pontosabban szólva a szépség szakított vele, miután elhanyagolva érezte magát -, s újra kilátástalan kapcsolatba látszik belebonyolódni. A legújabb hollywoodi pletykák szerint szíve új választottja nem más, mint Demi Moore. A Star beszámolói szerint a két hírességet szinte folyamatosan együtt látják, bár ők ezt egyelőre titkolni akarják. A partikra, melyekre mindketten hivatalosak, általában külön érkeznek, mindketten saját társaságukkal. Az álomvárosban azonban semmi sem maradhat rejtve, a bulvárlapok értesülései szerint többnyire együtt távoznak. Számos helyen kiszúrták már őket, köztük Leo kedvenc hoteljében és bárjában is. 

Leo és Demi ugyanazon napon, november 11-én születtek, mindössze tizenkét év eltéréssel. Még 1997-ben ismerkedtek meg, és állítólag már akkor is felkeltették egymás érdeklődését. Most mind a ketten szabadok - akkoriban Moore még a leginkább akcióhősi szerepekben tündöklő Bruce Willis felesége volt, akitől azonban 2000-ben elvált -, s a hírek szerint minden szabadidejüket egymással töltik. A Star még Leonardo egy barátját is megszólaltatta, aki szerint: "Demi és Leo fülig szerelmesek. Leo szerint Demi a legszexisebb nő, aki valaha is létezett. Mindig úgy válnak el egymástól: 'Imádlak'". A barát az is elmondta, kettejük közül inkább a férfi az, aki a kapcsolatot legalizálni szeretné, s a pár tagjaként állni a nyilvánosság elé. Demi viszont leginkább azzal törődik, hogy anyaként helytálljon, s azt gondolja, az ügy esetleg nem tetszene három imádott kislányának.

Jobban áll Leo szénája a Baz Luhrmann rendezte Nagy Sándorról szóló filmben. Itt ugyanis a rendező rá osztotta a legendás hódító szerepét, akinek már ifjú korára lábai előtt hevert a fél világ, s aki Luhrmann meséjében igencsak szabadelvű szeretőként jelenik meg. Ted Tally forgatókönyvíró elmondása szerint: "Történetünkben Leo a biszexuális Nagy Sándort alakítja. Minden tiszteletem az övé, de a hódító valóban fura alak volt, őrült a szó legjobb értelmében. A filmben három férfi hálótársat tart, és nemcsak egy eunuchot, de egy amazont is szeretőjévé tesz. Leo tökéletes választás, kora és kisugárzása alapján is pont alkalmassá teszi a szerepre."

Leónak egyébként nem ez az első melegszerepe. A Teljes napfogyatkozásRimbaud-jaként nőket is megszégyenítő hisztijeivel és szeszélyeivel tökéletesen megfelelt a karakterének, s sokak még azt is megkérdőjelezték, vajon tényleg csak játszik-e. Luhrmannt azonban minden bizonnyal meggyőzte, aki pályafutásának egyik legfontosabb alkotása főszerepét osztotta rá.

KAPCSOLÓDÓ CIKK