A Farelly testvérek elkészítik a Fociláz amerikai változatát. A nem a legkifinomultabb humorú vígjátékairól híres páros filmje a Red Sox nevű, örök vesztes baseballcsapat elvakult rajongójáról szól. A sportszeretet miatt elhanyagolt lány szerepében Drew Barrymore-t láthatjuk.

Peter és Bobby Farelly a Boston Red Sox stadionjában, a Fenway parkban forgatják Fever Pitch című filmjüket, ami a Fociláz amerikai változata lesz. A főszerepben a Csak az a szex...-ből ismert Jimmy Fallon egy olyan férfit játszik, aki a szeretett nő és kedvenc baseballcsapata között örlődik. A Red Soxszal versenyezni kényszerülő lányt Drew Barrymore alakítja. A Farelly testvérek, akik a Keresd a nőt! és a Dumb és Dumber című vígjátékokat készítették, eddig mindig eredeti forgatókönyvekből dolgoztak, ez lesz az első filmjük, amelynek a története egy könyvön alapszik.

A Fever Pitch alapját, Nick Hornby azonos című könyvét egyszer már filmre vitték 1997-ben Colin Firth főszereplésével, ebben az eredeti történethez hűen a főszereplő a londoni Arsenal focicsapatért rajongott.

"Olyan gyönyörű volt a forgatókönyv, olyan nagyszerű a történet, és ráadásul a Red Soxról szólt" - mondta Bobby. "Ezt egyszerűen nekünk találták ki, mert élünk-halunk ezért a csapatért. Részt akartunk venni ebben a filmben, és keményen lobbiztunk, hogy sikerüljön."

A stadionban játszódó jeleneteket valódi meccs után, valódi rajongókkal forgatták. "Jól jött, hogy aznap este nyert a csapat. Az emberek emelkedett hangulatban voltak, szóval nagyszerűen működött a dolog."

A bostoni baseball csapat 1918 óta nem nyert semmiféle bajnokságot. Jimmy Fallon mégis optimista a jövővel kapcsolatban. "Szerintem ez a mozi meg fogja törni az átkot" - mondta. "Ez lesz a Farellyk áldása."

A testvérek filmje várhatóan 2005 nyarára készül el.