Jó magyar szex - második rész (16+)

Vágólapra másolva!
Nem igaz, hogy a magyar filmekben kizárólag nyomorult és kiábrándító közösülések vannak. Négyrészes cikksorozatunkban az elmúlt húsz év magyar filmtörténetének húsz legemlékezetesebb szexjelenetét gyűjtjük össze. Második körben megmutatjuk, hogyan élvez Liptai Claudia, milyen a reggeli szex Oroszlán Szonjával, miként dönget Rudolf Péter egy lakóautóban, valamint, hogy milyen huncutságokra képes Gryllus Dorka egy kis kokainnal a szervezetében.
Vágólapra másolva!

Cikksorozatunk első részét itt, harmadik részét itt, befejező részét pedig itt olvashatod.

#15 - Rudolf Péter és Kecskés Karina (Üvegtigris, 2001)


Mivel Magyarország jelentős hányada már legalább egyszer látta az Üvegtigris-t, ezért nem is ragozzuk túl. Fülledt nyár van, a kissé husimusis Kecskés Karinán alig van valami ruhácska, így nem is csoda, hogy beindulnak a hormonok Rudolf Péterben. Sajnos a jelenet nem jut el a hőn áhított csúcspontig, mert megpróbáltak valami humort csempészni bele, konkrétan viccet csináltak belőle: jön a szőke mama, utána meg a vadász apuka és majdnem áll a bál. Ennél szebben a Ludas Matyi magazinban sem dolgozták volna ki a poént.

+ + +

#14 (megosztott) - Oroszlán Szonja és Szabó Győző (Valami Amerika, 2002)


A húsz legjobb magyar szexjelenet összeállításánál nem tudtuk és nem is akartuk megkerülni a Valami Ameriká-t, hiszen jó pár nagymacska kerül benne puskavégre. Kezdetnek itt van mindjárt Oroszlán művésznő legendás piros ruhás, reggeli "kvikis" jelenete Szabó Győzővel, aki tökéletesen hozza az öltönyös szexgép szerepét. Olyannyira, hogy ekkora potenciával azóta sem találkoztunk a hazai filmgyártásban.

#14 (megosztott) - Liptai Claudia és Szabó Győző (Valami Amerika, 2002)


Szintén a Valami Ameriká-ból származik Liptai Claudia fent látható ágynak döntése is. A szerencsés férfialany ezúttal is Szabó Győző, akinek a filmbéli lelketlenségét csak még jobban kihangsúlyozza, hogy ezt a bombázót is kizárólag érdekből cipeli ágyba. Amúgy a jelenet sajnos nem egy nagy kunszt, Liptai művésznőből szemérmetlenül keveset mutatnak, pedig jót tett volna a film hangulatának, ha kivillant volna egy vagy két (azóta már tudjuk) szeplős cici. A Valami Ameriká-ból meg kell még említenünk Oroszlán Szonja és Varga Zsuzsa éneklős, vetkőzős, egymást simogatós klipszerű jelenetét is (nézd meg!), de az idomok sajnos itt is takarásban maradtak. Szintén említést érdemel még Szabó Győző félbeszakított irodai hódítása is (nézd meg!), ám ez annyira életszerűtlenül próbál vicces lenni, hogy akár Tahi Tóth László is előadhatta volna Nyertes Zsuzsával.

+ + +

#13 - Gálffi László és Szabó Dávid (Férfiakt, 2006)


A fenti jelenetet elsősorban azoknak ajánljuk, akik elégedett csettintéssel jöttek ki a Túl a barátságon című filmről, mindenki más inkább ugorjon egyet, ám még mielőtt ezt megtenné, nem árt ha tudja; magyar filmtörténeti mérföldkőről marad le. A Férfiakt-ból kiragadott jelenet azért egyedülálló a hazai tömegfilmgyártásban, mert ez az első férfiak közötti meleg szexjelenet, mármint olyan, ahol beleegyezéses a szex. Sajnos van egy technikai baki a videóban: a hang egy kicsit elcsúszott, így fordulhat elő, hogy még javában tart a bőrkanapés akció, de már a tévénézésen vitatkozik a pár.

+ + +

#12 - Ismeretlen nyugdíjasok (Tejút, 2007)


A fenti jelenet egy újabb remek bizonyíték arra, hogy az éveket és rutint nem pótolja semmi. Tessék csak megnézni azt a magabiztos technikát, ahogyan a bácsi, egy megőszült méhecskeként ereszkedik rá a pitypangként sárgálló nénire. A remekül felépített jelenetből pontosan egy percet vesz igénybe a tényleges aktus, amiből arra következtetünk, hogy alaposan felfűtötték a medence vízét. Nem azt mondjuk, hogy ez a legvágyfakasztóbb jelenet a termésből, de az ötlet és a kivitelezés miatt itt a helye.

+ + +

#11 - Gryllus Dorka, Parti Nóra és Nagy Zsolt (Zuhanórepülés, 2007)


A 2007-es Zuhanórepülés is azt az örökzöld témát boncolgatja, hogy drogozni, bűnözni, lopnicsalni alapvetően csúnya dolog, ráadásul az egészségünkre is káros, ám a fenti jelenet azt a néhány percet villantja meg, ami miatt mégis megéri lepaktálni az ördöggel. Nagy Zsolt ezúttal Parti Nórát csábítja el egy csipetnyi vagányul felkínált kokóval, hogy utána maga Geszti Péter ex-neje, Gryllus Dorka is csatlakozzon a partihoz. Lesütött szemmel ugyan, de be kell ismernünk, hogy mennyire jól áll Gryllus művésznőnek ez a kurvás stílus, a hatalmas műkörmökkel, csípőtetkóval és orrpirszinggel.

----------

Cikksorozatunk csütörtök éjszaka folytatódik a 10-6. helyezettekkel.