Lelőtték az Oscar-jelölt színészt

Screening Of Open Road Films And Five Star Feature Films' "Jobs" - Arrivals GettyImageRank2 VERTICAL USA California City Of Los Angeles ACTOR ARRIVAL Film Screening Arts Culture and Entertainment Celebrities Regal Entertainment Group Film and Television S
LOS ANGELES, CA - AUGUST 13: Actor Eddie Hassell arrives at the screening of Open Road Films and Five Star Feature Films' "Jobs" at Regal Cinemas L.A. Live on August 13, 2013 in Los Angeles, California. Jason Merritt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Lelőtték vasárnap Texasban Eddie Hassell színészt, akit A gyerekek jól vannak című Oscar-jelölt filmből és A mélység fantomja című tévésorozatból is ismerhettek a nézők - írta meg a Variety a 30 éves sztár ügynökének közleményére hivatkozva.
Vágólapra másolva!

Hassellt vasárnap reggel lőtték le, feltehetően egy autós rablás során, de a részletek nem ismeretesek, mivel a nyomozás még folyik az ügyben. Egyelőre az sem derült ki, hogy pontosan hol ölték meg a színészt.

Hassell 1990-ben született a texasi Corsicanában.

A 2000-es években egy sor kisebb filmszereppel kezdte pályafutását, majd 2010-ben megkapta Clay szerepét A gyerekek jól vannak című drámában, amelyben Julianne Moore és Mark Ruffalo játszotta a főszerepet. A produkciót a legjobb film Oscarjára is jelölték.

Eddie Hassell Forrás: AFP/2013 Getty Images/Jason Merritt/Term


A fiatal színész az NBC sci-fi sorozatában, A mélység fantomjá-ban Phil Nance-t alakította. De egyebek mellett feltűnt Aaron Sorkin A színfalak mögött című sorozatában, a Jimmy Kimmel Live! tévéshow-ban, és egy sor más tévés produkcióban. Szerepelt a 2012 című sci-fiben, A családfa című vígjátékban és a Steve Jobsról szóló Jobs című életrajzi drámában is.

A színészet mellett megszállott szörfös és gördeszkás volt.

Egy 2013-as interjújában elárulta, hogy életében nagyon fontos szerepe van a gördeszkázásnak, reklámszerepeket is kapott emiatt. Texasban lovagolt és rodeózott, de miután átköltözött Los Angelesbe, átnyergelt a gördeszkára, és filmjeiben minden kaszkadőrmutatványt maga csinált.