Július 14-ig vehető meg osztalékért a Zwack

Vágólapra másolva!
A jelenleg 16 százalékos osztalékhozammal forgó Zwack részvényt legkésőbb július 14-ig lehet a kifizetés fejében megvásárolni a társaság közleménye szerint.
Vágólapra másolva!
  • Korábban már beszámoltunk róla, hogy több mint 5 milliárd forintnyi, azaz részvényenként 2500 forintos osztaléfizetést javasolt a Zwack igazgatósága a tulajdonosoknak, melyet a tegnapi közgyűlésen el is fogadtak a részvényesek.
  • A kifizetés a közgyűlési jegyzőkönyv szerint július 24-én kezdődik, és az lesz rá jogosult, aki legkésőbb július 14-ig vásárol a részvényből, azaz július 17-én szerepel a részvénykönyvben.
  • Az április elején indult, és jelenlegi is folyó üzleti évtől több mint 3 százalékos árbevétel növekedést vár a menedzsment, ugyanakkor az adózott eredmény terén már 7,2 százalékos visszaeséssel számolnak az előző évi 1,49 milliárd forintos eredményt követően - derül ki a tegnap publikált éves jelentésből.
  • A mai kereskedés során 3,7 százalékot emelkedő Zwack árfolyama 15 800 forinton tartózkodik, ami alapján közel 16 százalékos osztalékhozammal kecsegtet.
Forrás: Zwack, Investor.hu