A közösségi vélemény is számít a díjnyertes irodák versenyében

iroda, év irodája
Ami ma még különlegesség, a közeljövőben a munkaterületeket jellemző megoldássá válhat
Vágólapra másolva!
Rekordszámú nevezés gyűlt össze az idei Év Irodája Versenyen, ami már nyolcadik éve mutatja be az irodapiac és munkahelyi környezet legfrissebb trendjeit - írja közleményében az ingatlan.com. A közösség véleménye is komoly hangsúlyt kap a díjnyertes irodák és fejlesztések kiválasztásában.
Vágólapra másolva!

Magasabb tempóra kapcsolt a kereskedelmi ingatlanpiac, amit jól szemléltet, hogy a nevezések száma is rekordot döntött az idei Év Irodája Versenyen. Az ingatlan.com csoporthoz tartozó iroda.hu nyolcadik éve szervezi nonprofit megmérettetését, melynek célja, hogy összegyűjtse és bemutassa az érdeklődőknek az ingatlanpiac és a munkahelyi környezet kialakításának legfrissebb trendjeit.

Rekordszámú nevezés érkezett idén az év irodája versenyre Forrás: ingatlan.com

Kiemelkedő évet zárt az ingatlanpiac

2017 fordulópont a hazai ingatlanpiac életében, a válság óta nem indult annyi fejlesztés, mint az idei évben. Ezt jól szemlélteti, hogy Az Év Tervezett Projektje kategóriában például több mint 40 pályázat érkezett a versenyre, ami szintén rekordot jelent.

Az új beruházások nem csak vérfrissítést jelentenek az irodapiacon, de

enyhíthetik a legjobb minőségű irodák iránt mutatkozó túlkeresletet is.

Ebből a tendenciából pedig hosszú távon leginkább a bérlők és a munkavállalók profitálhatnak.

A közösségnek is van beleszólása a döntésbe Forrás: ingatlan.com

Mindenkinek van beleszólása

Az irodaházas pályázók közül független szakmai zsűri választja ki a legjobbakat, a végső döntésbe azonban a közösség is beleszólhat. A verseny jelöltjeire az azevirodaja.hu oldalon január közepéig lehet szavazni.

A verseny nem csak egyszerűen megmérettetés. Ugyanis,

ami ma még kuriózumnak és különleges munkakörnyezetnek számít, az pár éven belül általánosan elérhető, megszokott irodatérré válhat.

Ami ma még különlegesség, a közeljövőben a munkaterületeket jellemző megoldássá válhat Forrás: ingatlan.com

Az érdeklődők saját szavazatukkal is ki tudják fejezni, hogy milyen irodában dolgoznának szívesen. A költözés vagy irodaátalakítás előtt álló vállalkozások pedig ötleteket meríthetnek a pályázatokból a munkakörnyezet kialakítására - jelezte Kalmár Zoltán, az Év Irodája Verseny alapítója.

A portál szakértője szerint a kollégák személyes igényeinek is megfelelő munkahelyi környezet komoly eszközzé vált a legjobb munkavállalók megszerzéséért és megtartásáért folytatott harcban.