Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Összedolgozik Beyoncé és az Adidas

Beyoncé, Ennyi pénzt keresnek a leggazdagabb hírességek – galéria
7, Beyoncé Knowles énekesnő-dalszerző – 6.849 dollár, átszámítva 1,9 millió forint
Vágólapra másolva!
A német sportruházati cég, az Adidas összedolgozik a híres amerikai énekesnővel, hogy cipőket és ruházati termékeket dobjanak a piacra, ezzel erősítve az Adidas hétköznapi ruhakollekcióját – olvasható a Business of Fashion oldalon.
Vágólapra másolva!

Tavaly az énekesnő lezárta együttműködését a Philip Green brit divatcéggel, kivásárolta magát és saját márkáját, az Ivy Parkot.

Az Adidas jelezte, hogy tiszteletben tartják Beyoncé saját cégének önállóságát.

Beyoncé Knowles amerikai énekesnő-dalszerző Forrás: AFP/Robyn Beck

Az Adidas már korábban is összedolgozott számos hírességgel, például Kanye Westtel egy retró cipőkollekció bemutatásakor. Tavaly pedig márkanagykövetként Kylie Jenner csatlakozott a céghez egy futócipő-hirdetési kampányban.

A cég amerikai riválisa, a Nike egyre komolyabb szereplővé válik az európai piacokon. A mostani bejelentés nyomán az Adidas részvényei egy százalékot emelkedtek.

Beyoncé Forrás: Instagram/Beyonce

Az Adidas vezérigazgatója elmondta, idén szélesebb körben kívánják terjeszteni a Yeezy termékeket – ez a Kanye West-termékvonal elnevezése –, hogy ösztönözzék a divathoz kapcsolódó Adidas termékek értékesítését. Ezek nem olcsók, hiszen legalább 300 dollárba (85 ezer forint) kerülnek, de

számos rajongó hajlandó akár ezer dollárt (285 ezer forint) is adni értük.

A Beyoncéval kötött partnerség keretében új termékcsaládot dobnak majd piacra, ami kifejezetten az életstílusra fókuszál.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről