Az emberi test alapján készíti szusiját egy új étterem

ausztria linz gasztro
Szusi a Pöstlingberg Schlössl-ben: adnak a tálalásra is
Vágólapra másolva!
Személyes egészségprofilt állít fel egy új japán étterem a vendégeiről, és ez alapján készíti el egyedi szusifalatkáit számukra. Az igazán izgalmas a koncepcióban az, hogy ehhez a vendégeknek előzetesen testnedveikből kell mintát küldeniük a vendéglátóhelynek.
Vágólapra másolva!

Az éttermek számára ma már nem jelent nehézséget, hogy a különleges diétán (vegán, gluténmentes) élő vendégek igényeit is kiszolgálják. Egy tokiói, Sushi Singularity nevű vendéglő azonban e téren nemsokára túlszárnyalhatatlan szintre fogja emelni a tétet - írja a Store Insider.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@openmeals által megosztott bejegyzés,

A japán Open Meals nevű cég a koncepció szülőatyja. A lényege, hogy asztalfoglalás mellett a vendégeknek a saját testük által kitermelt, különféle anyagokból származó mintákat is el kell küldenie az étterem részére. Ezeket a mintákat elemezve és egy „egészségügyi azonosítót" létrehozva az illetékesek 3D-nyomtatással készítenek személyre szabott szusit a látogatóknak.

A vendégeket tápanyagok és vitaminok szempontjából rájuk optimalizált, művészi kivitelezésű, kocka alakú falatokkal ajándékozzák meg az "élelmiszermérnökök".

Óriási robotkarok fognak nekik segédkezet nyújtani az ételek legyártásában.

S hogy milyen testnedveket vár az étterem leendő vendégeitől a tökéletes és egészséges szusiélmény megteremtése érdekében?

Ugyan ez egyelőre még nem pontosan ismert, de egy forrás szerint a személyes profilhoz vizelet-, nyál-, vagy épp székletminta is megfelelő lehet az étterem számára.

Ehhez várhatóan a vendéglátóhely biztosítja majd a mintavételező készletet az asztalfoglalás megtétele után.

A Sushi Singularity megnyitása 2020-ban várható. Arról egyelőre nincs információ, milyen árszínvonalon képzelik el a nem mindennapi szolgáltatás biztosítását.