Könnyítést kapnak az OTP SZÉP kártyák birtokosai

szép kártya pr
Vágólapra másolva!
Az OTP Pénztárszolgáltató áprilisban és májusban elengedi a lejárt egyenlegek után járó díjat az OTP SZÉP kártyabirtokosai számára, írják Origóhoz eljuttatott közleményükben.
Vágólapra másolva!

A legnépszerűbb magyarországi elektronikus cafeteria-juttatás, az OTP SZÉP kártya kibocsátója, az OTP Pénztárszolgáltató a globális koronavírus járvány miatt

2020. áprilisban és májusban elengedi az érintett kártyabirtokosai számára a 2017-ben a kártyákra utalt és még el nem költött juttatások után fizetendő 3 százalékos havidíjat.

Illusztráció Forrás: OTP

Az OTP Pénztárszolgáltató ezzel a lépésével szeretné támogatni a kártyabirtokosait, hiszen a juttatások felhasználási köre jelenleg jelentősen korlátozott.

Mit jelent a lejárt juttatások után felszámított 3 százalékos díj?

A jelenleg hatályos, OTP SZÉP kártyák működését szabályozó kormányrendelet értelmében 2019. január 1-jét követően a SZÉP-kártyákra utalt összegek a juttatást követő második év május 31. után nem járnak le, hanem megmaradnak a kártyabirtokosok számláin. Az OTP Pénztárszolgáltató a jogszabály alapján havi 3 százalékos díjat számít fel a 2 éve fel nem használt egyenlegek után.