Stallone megválna Los Angeles-i álomotthonától

A 10 leggazdagabb színész a világon, Sylvester Stallone
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - NOVEMBER 11: Sylvester Stallone attends the premiere of HBO Documentary Film "Very Ralph" at The Paley Center for Media on November 11, 2019 in Beverly Hills, California. (Photo by Rachel Luna/WireImage)
Vágólapra másolva!
Sylvester Stallone potom 130 millió dollárért (mintegy 39 milliárd forintért) eladná Los Angeles-i luxusvilláját, hogy helyette feleségével, Jennifer Flavinnal Floridába költözzön, ahol nemrég vásárolt magának egy új álomotthont.
Vágólapra másolva!

A sztár úgy döntött, Beverly-parki hatalmas házát lecseréli egy nem kevésbé fényűző, a floridai Palm Beach-ben található ingatlanra.

Stallone már régóta élt a Beverly Hills-i hegyek felett elterülő, mintegy 2000 négyzetméter alapterületű, mediterrán-stílusú villában, hiszen azt még a kilencvenes évek vége felé vásárolta.

Az ingatlan nyolc hálószobával, 12 fürdőszobával, jókora könyvtárral rendelkezik, az ebédlő szoba belső tere pedig olyan kialakítású, mint egy középkori kastélyé - írja a Forbes.com. A két hegy közé ékelődött villából nem mellesleg fantasztikus kilátás nyílik a közeli völgyekre és Los Angelesre. A ház telis-tele van Rocky-relikviákkal, köztük egy életnagyságú szoborral, amely a filmben szereplő bokszolót ábrázolja, amint diadalittasan emeli a magasba a karjait. Természetesen saját medence, és egy jókora füves terület is szolgálja a lakók kényelmét.

A szomszédok között pedig olyan hírességek találhatók, mint Denzel Washington, Justin Bieber, Mark Wahlberg és Eddie Murphy. Mellettük számtalan milliárdos rendelkezik ingatlannal a környéken, üzletemberektől kezdve egészen a koronás főkig.

Tavaly decemberben azonban Stallone 35,4 millió dollárért vásárolt egy másik otthont magának Floridában, amely saját tengerparti stranddal is rendelkezik.

Ez az ingatlan valamivel kisebb alapterületű, ám ugyanolyan fényűző életmódot tesz lehetővé tulajdonosai számára. Pálmafák övezik, és összességében nagyobb elszigetelődést kínál a szomszédoktól, mint Stallone eddigi otthona.

A szakértők szerint elsősorban ez motiválhatta a sztár döntését arra, hogy Floridába költözik. Hozzá hasonlóan az elmúlt időszakban egyébként más hírességek is lecserélték korábbi otthonukat olyan ingatlanra, ahol a korábbinál jobban el tudnak zárkózni a külvilág elől. Mindez a járvánnyal áll összefüggésben.