100 éves az ismert gyorsétteremlánc alkalmazottja, és nem tervezi visszavonulását

Brands EUROPE EUROPEAN LOGO BOARD people peoples MAN brand fast FOOD fastfood fast-food MCDONALD'S mcdonalds mcdonald mc donald's mc donalds mc donald ADVERTISING brands logos american SKY CLOUD cloud-sky evening
McDonald's logo is seen on the restaurant in Krakow, Poland on October 15, 2019. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Ma ünnepli 100. születésnapját egy amerikai McDonald's-alkalmazott, aki lassan 27 éve dolgozik a vállalatnál. A nő elmondása szerint „az életkor csak egy szám", így nem tervezi otthagyni a munkáját.
Vágólapra másolva!

A hét három napján Ruth Shuster üdvözli az ügyfeleket és törli le az asztalokat az ismert gyorsétteremlánc egyik egységében, Pennsylvaniában. A nő 73 éves kora óta dolgozik a McDonald's alkalmazottjaként, és nem tervezi, hogy a közeljövőben visszavonul, hiszen a vállalatnál végzett munkája teszi lehetővé számára, hogy fizetni tudja a számláit.

A március 3-án született, 100. életévét betöltő Ruth Shuster beszámolt arról is, hogy rettentően hiányzik neki a tánc és a másokkal való interakció, amit a koronavírus miatti korlátozások jelenleg meggátolnak.

Ruth Shuster tavalyi születésnapján a McDonald's üzlet tulajdonosa, Nick Delligatti, elmondta neki, hogy addig marad alkalmazásban, ameddig szeretne, mivel minden vele töltött nap "egy áldás a gyorsétterem számára" - számolt be róla a The Sun.