Az egykori sztárfocista bevásárolta magát az elektromosautó-iparba

Los Angeles Galaxy v Inter Miami CF GettyImageRank2 major league soccer soccer Horizontal SPORT
FORT LAUDERDALE, FLORIDA - APRIL 18: David Beckham, owner of Inter Miami CF, greets fans prior to the game between Inter Miami FC and the Los Angeles Galaxy at DRV PNK Stadium on April 18, 2021 in Fort Lauderdale, Florida. Cliff Hawkins/Getty Images/AFP (Photo by Cliff Hawkins / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
David Beckham 10 százalékos részesedést szerzett a Lunazban, a brit székhelyű, autók felújításával és elektromosításával foglalkozó cégben. Az egykori sztárfocista ezzel bővítette sokrétű befektetési portfólióját. A részletekről a Reuters számolt be.
Vágólapra másolva!

A világhírű sportolónak már vannak érdekeltségei az e-sportban, a luxusiparban, és most már az autógyártásban is.

Beckham a DB Ventures nevű befektetési eszközén keresztül fektetett a Lunazba - közölte a vállalat csütörtökön, de a tranzakció összegét nem hozta nyilvánosságra.

- mondta Beckham a közleményben, aki részvényesként csatlakozik a Lunaz alapítóihoz, valamint a Barclay, Reuben és Dellal családokhoz.

David Beckham Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Cliff Hawkins

A 2018-ban David Lorenz által alapított

Lunaz a Rolls-Royce, a Jaguar és a Range Rover, valamint a Bentley klasszikus autóit alakítja át és teszi elektromossá.

A 46 éves Beckham tavaly a londoni székhelyű Guild Esports virtuális sportakadémia társtulajdonosa lett. Emellett tulajdonosa a Major League Soccerben szereplő Inter Miaminak, és közel 5 százalékos részesedése van a Cellular Goodsban, amely bioszintetikus kannabinoidokon alapuló bőrápoló és sportolói regenerációs termékeket gyárt.