A Chapel Hill kúriát az 1920-as években tervezték és építették Jézus Krisztus számára. A pompás, 1400 négyzetméteres kastélyt ma már viszont bárki megvásárolhatja, ha van rá 2,5 milliárd forintnyi dollárja.

A 2,5 hektáron elhelyezkedő házat az USA-ban, New York város legmagasabb pontjára építtette egy mélyen hívő család, a Griscom família. A családtagok úgy hitték, hogy amikor Jézus Krisztus visszatér a földre, majd Bronxban fog lakni. A kastélyt a Megváltó leendő otthonául emeltették.

 A képre kattintva megtekintheti a kastélyról készült képeket!

A képre kattintva megnyílik a galériaForrás: megveszLAK, realtor.com

A gazdag és hívő család ennek megfelelően a lehető legjobb anyagokat használta fel az építkezéshez. Az összes faimport francia dió, továbbá a kastélyban valódi Tiffany ablakok, mészkő falak, a vatikánihoz hasonló márványpadló, hat kézzel faragott márvány kandalló és márvány fürdőszobák találhatóak.

A kúria ősszesen 17 szobabából áll, melyekből 7 háló-, 5 pedig fürdőszoba. A kastélyban van egy könyvtár, egy koktélbár, egy otthoni edzőterem és egy mozi terem. A hirdetésben kiemelték még a beépített fagyasztót és hangrendszert, a vízkezelő rendszert és az egész ház ellátására alkalmas generátort is - derül ki a megveszLAK összeállításából.