Palotaszerű kaliforniai álomotthonban él a sussexi hercegi pár

Harry herceg
Harry herceg és felesége, Meghan Markle 2020 januárjában kezdett új életet az Egyesült Államokban.
Vágólapra másolva!
Palotaszerű kaliforniai álomotthonban él a sussexi hercegi pár, Harry herceg és felesége, Meghan Markle. Most az nypost.com-nak köszönhetően bepillantást nyerhetünk a meseszép ingatlanba. 
Vágólapra másolva!

A házaspár a sztárokkal teli Montecitóban található 1600 négyzetméteres rezidenciában érzi szabadnak magát, itt találták meg a régóta keresett nyugodt és gyógyító légkört.

Harry herceg és felesége, Meghan Markle 2020 januárjában kezdett új életet az Egyesült Államokban Forrás: AFP/Saeed Khan

A páros két évvel ezelőtt 14,65 millió dollárért vásárolta meg a kilenc hálószobás, és 16 fürdőszobás birtokot,

miután kiléptek a brit királyi család kötelékéből.

Az ingatlanhoz tartozik még egy rózsakert, teniszpálya, kisebb csirkefarm, teaház, medence, biliárdszoba, séfkonyha, edzőterem, borospince, egy wellnessrészleg masszázsszobával, és egy 2 hálószobás vendégház.

Két évvel a birtok megvásárlása után most felújításokat végeznek, egyebek mellett a csővezetékeket javíttatják. A házban a párnak közös irodája van, ahol a kandalló előtt elhelyezett egyetlen íróasztalt két plüss klubfotel egészíti ki.

A nappaliban van az ominózus zongora, amit a pár Tyler Perry színésztől kapott ajándékba a házavató alkalmából. Itt kaptak helyet azok a rózsavizes gyertyák is, amelyeket a Soho House alapítója, Nick Jones ajándékozott számukra. A klub szimbolikus jelentőségű a pár számára, itt találkoztak ugyanis először egy vakrandi keretében.

A pazar, és elképzelhetetlen gazdagságról árulkodó ingatlant, ahol most élnek, egyébként már régen kinézte magának a hercegi pár, megvenni azonban csak azt követően tudták, hogy jövedelmező Spotify- és Netflix-szerződéseket kötöttek.