Senki nem tudja, miért van tíz fürdőszoba Kylie Jenner és férje luxusházában

Premiere Of Netflix's "Travis Scott: Look Mom I Can Fly" - Arrivals GettyImageRank1 arts culture and entertainment celebrities film industry MUSIC bestof topix
SANTA MONICA, CALIFORNIA - AUGUST 27: (L-R) Travis Scott and Kylie Jenner attend the premiere of Netflix's "Travis Scott: Look Mom I Can Fly" at Barker Hangar on August 27, 2019 in Santa Monica, California. Rich Fury/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Kardashian-család tagjai híresek arról, hogy szeretnek ingatlanokat vásárolni. Időnként azonban meg is válnak ezektől a házaktól. Most épp Kylie Jenner és férje, Travis Scott árul egy tíz fürdőszobás luxuspalotát, 22 millió dollárért.
Vágólapra másolva!

A Kardashian-család tagjai összesen több mint 20 darab luxusingatlant birtokolnak Dél-Kaliforniában. Ebbe beletartozik egy lakás is, melyet Kris Jenner kizárólag ajándékok becsomagolására és pezsgők tárolására használ. Mi több, volt egy ingatlan, melyet Jenner egyszerűen használaton kívül hagyott, mert elfelejtette, hogy még mindig a birtokában van – írja a Dirt.com.

Azonban időnként a milliárdos családok is értékesítik az ingatlanjaikat. Most épp Kylie Jenner és férje, Travis Scott árul egy európai villára emlékeztető házat a hegyekben, közvetlenül Beverly Hills fölött.

A Benedict Canyon negyedben fekvő ingatlanért a házaspár 21,9 millió dollárt (több mint 9 milliárd forint) kér. A közel 10 ezer négyzetláb lakóterülettel rendelkező palotában hét hálószoba, nyolc teljes és két fél fürdőszoba található.

Amennyiben sikerülne ekkora összegért túladni a házon, úgy a pár jelentős profitot érne el az üzleten. Kylie Jenner és férje ugyanis 2018-ban 13,5 millió dollárért vásárolták az ingatlant. A dokumentumok szerint a pár 50-50 százalékos tulajdonrésszel rendelkezik az 1,1 hektáros telken elterülő ingatlanban.

A birtok egyébként egy kisebb erődítményként funkcionál. Egy csendes zsákutca végében található, és egy tornyos kapu, valamint fejlett biztonsági rendszer védi.

A házban természetesen minden igényt kielégítő luxusmegoldásokat alakítottak ki. Helyet kapott benne mozi, billiárdszoba, kandallóval felszerelt nappali, és márványozott bár, valamint egy három autó számára épített garázs is.

Noha az ingatlan tökéletesen elszigetelt helyen fekszik, autóval mindössze 5 perc alatt elérhető Beverly Hills elegáns központja.