Megmutatjuk minden idők legdrágább, bizarr vagy visszataszító celebajándékait

Vágólapra másolva!
Az ünnepek közeledtével sokan gondolkodnak azon, hogy milyen ajándékot vegyenek. A következő összeállításban olyan sztárokat mutatunk, akik kétségkívül igen egyedi - olykor visszataszító - ötletekkel áltak elő.
Vágólapra másolva!

A dúsgazdag sztárok számára a határ a csillagos ég, amikor az ajándékozásról van szó. Ezt igazolják az alábbi fotók is, amelyek a legdrágább és legkülöncebb celebajándékokat mutatják:

Audi a nagymamáknak: A gyerekfelügyelet kétségtelenül kemény munka, a brit futball-szupersztár, David Beckam és felesége, az egykori Spice Girl, Victoria Beckham pedig igazán gálánsan köszönte meg a nagymamák segítségét az unokákra való vigyázásban. A sztárok egy-egy 46 ezer dolláros (közel 18 millió forint) Audit ajándékoztak a nagymamáknak.

Jegy az űrbe: A popsztár Katy Perry egykori férjét, Russell Brandet lepte meg egy hellyel Richard Branson Virgin Galactic űrhajójára. A jegy 200 ezer dollárba (77,7 millió forint) került, de mivel a kapcsolat véget ért, így az exférj sosem ment el arra.

Bicikli aranyárban: Jennifer Aniston anno egy gyönyörű, 12 ezer dolláros (4,6 millió forint) biciklit kapott Courteney Coxtól. A két barátnő minden évben megajándékozza egymást, de mindközül a legdrágább meglepetés valószínűleg ez a 8 sebességes, Chanel üléssel és nyeregtáskával ellátott cirkáló volt.

A cikk még nem ért véget, lapozzon!