Gyógyító célra árulja tökéletes székletét egy brit nő

wc, világnapja, világnap, vécé, toalett, napja, nap
Toilet with floor to ceiling view across London taken from The Shard, London, UK on 7 July 2017
Vágólapra másolva!
Egy brit tévécsatorna "Know your S**t" ("Ismerd meg a székleted") című dokumentumfilm sorozatának legújabb epizódjában egy Kira nevű nő volt a vendég, aki tökéletes székletének köszönheti keresetének egy részét - írja a Daily Star. A nő elsőre meghökkentő részleteket közölt székletének felhasználásáról.
Vágólapra másolva!

A szőke szépség a szervezete által kiválasztott salakanyagot orvosoknak árulja, akik

ezt kutatási célokra, valamint a bélproblémákkal küzdő betegek gyógyítására fordítják.

A nő a műsorban elmondta, hogy - idézet - "tökéletes székletét" az orvosok fogyasztható tablettákká alakítják át, ami szájon át bevéve eltávolítja a beteg székletből a szennyeződéseket.

A képen egy orvos, Kira a székletdonor, és a két műsorvezető:

- mondta a nő.

A Kirához hasonló gyógyító tulajdonsággal rendelkezők a lakosság mindössze 2 százalékát teszik ki.

Illusztráció Forrás: shutterstock

Dr. Blair Merrick - aki szintén rendszeresen vásárol Kirától - további részleteket is elárult az akár életet is mentő kezelésről:

"Olyan embereket keresünk, akiknek bélrendszere csupán egészséges baktériumokat tartalmaz, mintát veszünk tőlük, amit aztán bejuttatunk a bélrendszeri problémákkal küzdő betegek szervezetébe, méghozzá gyógyszer formájában" - ismeertette az orvos.

A műsorban azt is bemutatták, hogyan alakítják át a székletet fogyasztható tablettákká: nagyon finom szemcséjű porrá morzsolják azt szét, majd ezt töltik bele kapszulákba.

A nézők közül azonban sokan megkérdőjelezték a módszer hatékonyságát, és elborzadtak a gondolattól is, hogy valaha bármilyen formában székletet egyenek.