Victoria Beckham egy vagyont keresett anélkül, hogy bármit csinált volna

Vertical WOMAN FASHION HEADSHOT BUST
British fashion designer Victoria Beckham poses on the red carpet upon arrival to attend the British Fashion Awards 2018 in London on December 10, 2018. - The Fashion Awards are an annual celebration of creativity and innovation will shine a spotlight on exceptional individuals and influential businesses that have made significant contributions to the global fashion industry over the past twelve months. (Photo by Daniel LEAL-OLIVAS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS
Vágólapra másolva!
Óriásit kaszált a Spice Girls visszatérő turnéján Victoria Beckham, igaz egy hangot sem énekelt el, ugyanis nem is lépett fel.
Vágólapra másolva!

A 90-es évek ikonikus lánybandája 2019-ben egyesült újra, hogy egy visszatérő turné keretein belül újra bejárják együtt Angliát és az Egyesült Államokat. Az utolsó pillanatban azonban kiderült, hogy nem lesz teljes a Spice Girls, és az eredeti öt tag helyett csak négy vesz részt a turnén, mivel Victoria Beckham a divatcégéhez kapcsolódó kötelezettségei miatt lemondta a koncertkörutat - írja a Blikk.

Victoria Beckham produkciós cégén keresztül rengeteget keresett a Spice Girls visszatérő turnéján anélkül, hogy egyszer is színpadra lépett volna Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

De még így is hatalmas összeg ütötte a markát, hiszen

az elmúlt 3 évben összesen 2 millió angol fontot keresett a Spice Girls újraegyesüléséből, még ha nem is állt a színpadra velük.

Cége, a Moody Productions ugyanis jogosult arra, hogy a koncertekből származó bevételekből részesedést kapjon a reklámok, a licencszerződések és a különböző rajongóknak eladott merchandise termékek miatt.