Egész nap gyönyörködhetünk a tengerben ebből a hawaii nyaralóból

strandok
View of a sunset looking west towards Lanai, one of the Hawaiian Islands, from Kaanapali Beach, Maui, Hawaii on Wednesday, February 24, 2016. Credit: Ron Sachs / CNP - NO WIRE SERVICE -
Vágólapra másolva!
Lenyűgöző panorámával rendelkezik az a luxusnyaraló, amely most eladó Maui déli partján. Az egész telek egy hatalmas óceánparti területen helyezkedik el.
Vágólapra másolva!

A Hawaii-szigetcsoport második legnagyobb szigetén, Mauin található Makena régiója, amely híres a szörflehetőségeiről, illetve arról, hogy a közelben helyezkedik el Molokini lakatlan szigete. Utóbbi környéke biztosítja a szigetek legjobb búvárkodási lehetőségét.

A régióban most eladó egy 26,5 millió dolláros (közel 9 milliárd forint) rezidencia, amely Maui déli partjának egyetlen újépítésű ingatlana. A közel félhektárnyi óceánparti telken elterülő ház 446 négyzetméter lakótérrel rendelkezik, és négy hálószoba, valamint négy és fél fürdőszoba található benne.

A birtokról pompás kilátás nyílik a vízre és a környező szigetekre, de a Haleakala Nemzeti Park is a közelben található – írja a Dirt.com.

A nyugodt környezet mellett a ház csúcstechnikával van felszerelve. Az egész épület okosotthon technológiával van ellátva. Emellett a kikapcsolódást biztosítja még a medence, a spa és a jól felszerelt kültéri terasz is.

A helyszín ráadásul nincs elzárva a külvilágtól. A közelben vannak Wailea éttermei és üzletei, több strand, teniszpályák és golfpályák is.