Új vezérigazgatót neveztek ki a Budapesti Metropolitan Egyetem élére

METU Budapesti Metropolitan Egyetem
Budapest, 2016. március 17. A Budapesti Metropolitan Egyetem (MET) államilag akkreditált magán felsőoktatási intézmény kör alapú épülete a főváros XIV. kerületében, a Nagy Lajos király út 1-9. szám alatt. Az intézmény korábban - 2016-ig - Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola néven működött. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Vágólapra másolva!
A Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) új vezérigazgatót nevezett ki Wenczel Richárd személyében. Az új vezető célja, hogy a METU a régió legnagyobb és legelismertebb magánegyetemévé váljon - olvasható az egyetem honlapján.
Vágólapra másolva!

Az új vezérigazgató, Wenczel Richárd a Deloitte Hungarytől érkezik és az egyetemi életet is jól ismerő, rendkívül széles menedzseri tapasztalattal rendelkező kiváló szakember, aki az intézményben megkezdett korábbi munkára építve, a hazai versenyképességi fordulat zálogaként a minőségi oktatás fontosságát hangsúlyozza és ennek fejlesztésére törekszik.

Célja, hogy a Budapesti Metropolitan Egyetem Közép-Európa legelismertebb, leginnovatívabb magánegyetemmé válhasson, miközben a hazai felsőoktatásban is vezető szerepet tölt be.

Új vezérigazgatót neveztek ki a Budapesti Metropolitan Egyetem élére Forrás: MTI/Róka László

A METU korábbi vezérigazgatója, Tóth Ágnes a nyár folyamán meghozott döntésének megfelelően, szeptember 23. hatállyal adja át tisztségét és más területen folytatja tovább szakmai tevékenységét. Az egyetem vezetői, oktatói és hallgatói köszönetet mondanak Tóth Ágnesnek a METU közösségében eltöltött 14 éves kiemelkedő munkásságáért, melynek fókuszában mindenkor az intézmény fejlesztése, növekedése állt.