Zámbó Jimmy eladó nyaralója felrobbantotta az internetet

Zámbó Jimmy
Budapest, 1999. január 1. Zámbó Jimmy énekel a Budapest Sportcsarnokban rendezett koncertjén. MTI Fotó: Földi Imre
Vágólapra másolva!
Zámbó Jimmy egykori angyali-szigeti nyaralója az elmúlt harminc nap leglátogatottabb magyarországi ingatlanhirdetése. A sztárok lakóhelyei sok tízezer érdeklődőt vonzanak, Gáspár Győző salgótarjáni házától néhány éve szó szerint felrobbant a legnagyobb hazai ingatlanhirdetési oldal. Mutatjuk a három, jelenleg leglátogatottabb ingatlanhirdetést.
Vágólapra másolva!

Egy ötvenmilliós angyali-szigeti faház vezeti közel százezres kattintással az elmúlt 30 nap leglátogatottabb ingatlanjainak toplistáját, amelyet a Világgazdaság számára állított össze az ingatlan.com.

A hirdetésből ugyan nem derül ki, hogy Zámbó Jimmy ráckevei, pontosabban angyali-szigeti nyaralójáról van szó, de a látogatók pillanatok alatt összekapcsolják az információkat, és a tragikus sorsú sztár kedvenc búvóhelyével, a csak csónakkal megközelíthető házzal is ez történt. Körülbelül százezren jutottak be utólag, igaz csak virtuálisan, Jimmy angyali-szigeti menedékébe.

Ha nem tudnánk, hogy Zámbó Jimmy nyaralójáról van szó, aligha lenne érthető, miért ez az ingatlan került a látogatottsági toplista élére:

Az a tapasztalat, hogy névvel és név nélkül is megfordulnak a hirdetők között a sztárok, művészek, politikusok, valamint többé-kevésbé ismert celebek és influenszerek hirdetései. Van, aki kifejezetten szereti, ha tudják, az ő otthonáról van szó, mások, és ez a többség, inkább névtelenül tereli eladósorba ingatlanát - írja a Világgazdaság.

Érdekesség, hogy néhány éve, amikor Gáspár Győző meghirdette a televízióműsorból ismert salgótarjáni házát, az hirtelen olyan kiugró látogatószámot hozott, amit elsőre terheléses támadásnak vagy valamilyen műszaki hibának véltek az ingatlanhirdetési oldal üzemeltetői.

A leglátogatottabb ingatlanhirdetések toplistájának további helyezettjei, a Zámbó Jimmy után szereplők mindegyike "civil" hirdetés. Lapozzon, a következő oldalon megmutatjuk őket!