Ezzel a ruhadarabbal jelentősen csökkenthető a fűtésszámla

takaró, hideg, fázik, tél, fűtés,
Young arab female suffering cold at home while sitting on couch covered with blanket, millennial woman wearing scarf and knitted hat freezing in living room, having heating system problems
Vágólapra másolva!
Szenzációként robbant a hír, hogy létezik egy olyan különleges viselet, amivel egészen jelentős energiamegtakarítást érhetünk el - sokan azok közül, akik ezt hordják szinte teljesen lekapcsolták a fűtésüket. Elmondható tehát, hogy ennek a ruhadarabnak a megvásárlását hosszú távon a pénztárcánk is megköszöni majd.
Vágólapra másolva!

Az évtizedek óta nem tapasztalt téli hideggel dacoló britek felfedeztek maguknak egy szinte varázslatos képességekkel rendelkező "bújós" ruhadarabot, ami segít nekik melegen maradni anélkül, hogy otthon be kellene kapcsolniuk a fűtést. A britek ezekben az elmúlt hetekben évtizedek óta nem tapasztalt hideggel és fagyokkal szembesülhettek, a meteorológusok szerint akár -15 Celsius fokig is lehűlhetett a levegő.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2022 Prostock-studio/Shutterstock. No use without permission./Prostock-Studio

A rendkívüli hideg főleg azokat a brit lakosokat állítja kihívás elé, akik otthonról dolgoznak, betegek, vagy nyugdíjasok, és nem engedhetik meg maguknak (vagy nem tudják) eléggé feltekerni a radiátoraikat.

Számukra valódi mentőövet jelent az új ruhadarab, a hordható kapucnis elektromos fűtött poncsó típusú takaró, ami képes akár órákon át melegen tartani a testet. Az 59 fontba (26.000 forintba) kerülő egyméretű gyapjú takarópulóver hat hőfokozattal rendelkezik, ami három óra elteltével automatikusan kikapcsol.

A természetes bézs vagy márványszürke színben kapható takaró hatalmas "kenguru" zsebbel rendelkezik, amibe a tévé távirányítója és a rágcsálnivaló mellett még nagyon sok minden más is elfér.

image

Az Origo arról is beszámolt, hogy van egy sziget, ahol tavaly annyira hideg volt, hogy az áruházak kifogytak a pulóverekből.

Forrás: Daily Star