Szexi bikiniben csábítja el a horgászokat a pornómodell, amivel milliókat keres

CSAK CÍMLAPI
Kyndal Lynn Only Fans modell
Vágólapra másolva!
A Floridában élő 34 éves Kyndal Lynn kedvenc hobbija a horgászás, amit a követői kérésére szexi bikinében csinál. A képekkel rengeteg pénzt keres az Only Fans oldalán.
Vágólapra másolva!

A főállásban mikrobiológiával foglalkozó 34 éves Kyndal Lynn nagyon szeret horgászni, így szinte minden nap reggeltől körülbelül délig horgászik és videókat csinál. Ezzel pedig nagyjából 300.000 dollárt (körülbelül 108 millió forintot) keres éves szinten. A digitális tartalomkészítőként is dolgozó lány ezután megszerkeszti, filterezi a fotóit, majd feltölti őket az internetre. Miután ez mind megvan, nekiáll dolgozni a Only Fans oldalán.

image

A 73.000 Instagram-követővel büszkélkedő Kyndal most kizárólag a Daily Starral beszélgetve elárulta, miért csinált Only Fans profilt magának. 

"Azért kezdtem el kifejezetten felnőtt tartalmakat készíteni, mert az Instagram követőim megkértek erre, és nagyon jó bulinak ígérkezett. A horgászos fotóimon teljesen olyan vagyok, mint a lány a szomszédból, bikiniben és copfban. Az emberek szeretik látni ezt az ártatlan oldalamat is, de gyakran valami pikánsabbat, perverzebbet is kérnek tőlem. Az ilyen felvételeimet csak az Only Fans oldalamra töltöm fel, ezek tehát teljesen exkluzív tartalmak, amiket csak az előfizetőim láthatnak" - mesélte a férjes asszony. 

Kyndal azonban nem vetkőzik le teljesen meztelenre az előfizetéses oldalán sem, bizonyos testrészeit az emberek képzeletére bízza, akik így mindig visszatérnek hozzá, hátha többet is láthatnak majd. 

A lánynak hatalmas követőtábora van a horgászközösségből, ami az Instagram oldalának sikeréhez is jelentősen hozzájárult. Érdekes, hogy főleg azok a férfiak rejonganak érte, akinek már gyerekük van. 

image

Az Only Fans karrierje ellenére a lány már házas, a férje pedig támogatja őt mindenben, amit csinál. 

"A férjem segít nekem a fotózásban, és mivel ő is lelkes horgász, ezért együtt megyünk halat fogni. Az Only Fans oldalamat azonban én működtetem egyedül. Az egyetlen szabályunk, hogy a legizgalmasabb, legpikánsabb részt csakis ő kaphatja meg belőlem" - magyarázta a lány.