Vágólapra másolva!
Csütörtöktől működik a Pénzügyminisztérium új honlapja, amelyet a tárca szakemberei fejlesztettek ki - jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter. A honlap kialakításakor elsődleges szempont volt a közérthetőség, illetve a tárca dokumentumainak minél előbbi megjelenítése. A Pénzügyminisztérium tervei szerint havonta egy alkalommal élő chatre kerül majd sor, ahol a miniszter válaszol a látogatók kérdéseire.
Vágólapra másolva!

Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön sajtótájékoztatón mutatta be a tárca új honlapját, amelyet a minisztérium saját kivitelezéssel, saját szakembereivel valósított meg.

A pénzügyminiszter kiemelte, hogy a honlap elkészítésekor fontosnak tartották a minisztériumban készülő dokumentumok minél előbbi, minél közérthetőbb és egyszerűbb megjelenítését. A honlapra a tervek szerint a tárca készülőben lévő tervezeteit is felrakják.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a miniszter tervei szerint havonta egy alkalommal chatel majd a honlap látogatóival, és akár élő videó-közvetítésre is lehetőség nyílik. A chat technikai feltételei egyelőre azonban nem állnak rendelkezésre - közölte Varga Mihály. A hagyományos sajtótájékoztatókat mindazonáltal továbbra is meg kívánja tartani a minisztérium.

A honlap megújításával párhuzamosan készíttette el a minisztérium az új arculati könyvet, az új logóval együtt.

A költségekről szólva Varga Mihály csupán annyit közölt, hogy egy külső cég árainak nagyjából egynegyedébe került a házon belüli megvalósítás.

(Üzleti Negyed)

Ajánlat:

Pénzügyminisztérium