Magyar Posta: nincs döntés a Tetráról

Vágólapra másolva!
Az országos lefedettségű készenléti kommunikációs rádióhálózat (TETRA) kiépítésére meghirdetett pályázat mindkét jelöltjével megkezdik a szerződéskötési tárgyalásokat a Magyar Posta Tetra Rt. szerdai igazgatósági ülésen hozott döntését követően.
Vágólapra másolva!

A posta szakértői testülete a pályázati anyagok áttekintése után úgy véli, hogy mindkét jelentkező eleget tett a pályázati kiírásnak. A Nokia és a Motorola szakmai felkészültsége, nemzetközi hírneve, referenciái garanciát jelentenek arra, hogy Magyarországon egy Európában is élenjáró technológia vezessenek be - áll a posta közleményében. A Motorolát és a Nokiát a készenléti Tetra rádiórendszer megvalósítására kiírt pályázat előminősítési eljárásában tartották a két legmegfelelőbb ajánlattevőnek.

A döntés alapján a két társaság szerezte meg a jogosultságot arra, hogy az ajánlatkérés második fordulójában részt vegyen és ajánlatot tegyen az országos lefedettséget biztosító rádiórendszer budapesti és országos hálózatának megvalósítására. Az ajánlattevők ajánlataikat 2001. november 30-ig nyújthatták be.