Petíció az ORTT-nek a Pannon Rádió miatt

Vágólapra másolva!
Az Otthont Magyarországból Összefogás nevű szervezet hétfőn megtartotta demonstrációját az ORTT Reviczky utcai székháza előtt. A demonstráció keretében petíciót nyújtottak át az ORTT főigazgatójának.
Vágólapra másolva!

Az ORTT főigazgatója a petíció átvételekor közölte: nekik is végig kell járniuk a jogi utat, de tisztában vannak azzal, hogy a Pannon Rádió működése sérti a médiatörvényt.

A petíció átadása után Hanti Vilmos, az Otthont Magyarországból Összefogás szervezőbizottságának vezetője tartott rögtönzött beszédet, melyben megköszönte a jelenlevők részvételét, és beszámolt a petíció átadásakor türténtekről. Hanti elmondta: akár 4-5 évet is várni kell, mire a Pannon Rádió ellen indított eljárás a végére ér. Az Összefogás szerint addig nem is várható érdemi előrelépés az ügyben amíg nincs politikai nyomás - hangzott el.

A szerekélő esőben tartott tüntetésen körülbelül 80-100 ember vett részt, a demonstrálók "Hazánk szégyene a Pannon Rádió" és "Étermérgezés" feliratú transzparenseket tartottak, miközben a Reviczky utcán haladó autósok kerülgették őket. A beszéd végén a tömegből még néhány kérdésre válaszoltak a főszervezők, majd miután mindenkinek megköszönték a részvételt, a tömeg feloszlott.

Korábban:

Az ORTT előtt tiltakoznak a Pannon Rádió ellen

Fórum:

El a frekit a Pannontól!!!