Várja az állami megrendeléseket az Orbán-bánya

Vágólapra másolva!
Ifjabb Orbán Győző, a Dolomit Kft. vezetője várja a Medgyessy-kormánytól az állami megrendeléseket. Orbán Viktor öccse, ifjabb Orbán Győző szerint Orbán Viktor egyéni kudarcnak véli a választási vereséget, ugyanakkor - testvére szerint - Orbán nem kétségbeeső fajta.
Vágólapra másolva!

Több megrendelésre számít a jövőben Ifjabb Orbán Győző, a bányavállalkozás vezetője, ugyanis - elmondása szerint - bátyjával, Orbán Viktorral volt egy megállapodásuk, hogy amíg ő a miniszterelnök, addig a Dolomit Kft. nem szállít állami megrendelőknek. "Most, hogy már nem ő a kormányfő, a fehérvári elkerülő út építéséhez szállítunk töltési anyagot, a forráspusztai bérelt bányánkból, 400 Ft/tonna körüli áron" - mondta a Blikknek Orbán Győző, aki hozzátette: várják Medgyessy Pétertől az állami megrendeléseket.

Édesapja afférjáról a Magyar Hírlap fotóriporterével Orbán Viktor öccse annyit mondott, hogy ha egy újságíró jelzi, hogy róluk akar anyagot készteni, és bejelentkezik hozzájuk, akkor fogadják. Május 17-én idősebb Orbán Győző földhöz csapta a Magyar Hírlap munkatársának fényképezőgépét, amikor a fotós közterületről próbálta fényképezni Orbán Győző bányáját.

Ifjabb Orbán Győző szerint Orbán Viktor egyéni kudarcnak véli a választási vereséget, ugyanakkor - testvére szerint - Orbán nem kétségbeeső fajta, és van új célja is: a jobboldal pártok feletti vezetője akar lenni. Az új kormányról ifjabb Orbán Győző azt mondta, hogy az MSZP az MSZMP utódpártja, és az állampártból csupán a munkás szó maradt ki, "mert a melós a legnyűgösebb". "Egy melós érzi meg utoljára, ha jól megy az országnak, és ő érzi meg legelsőként, ha rosszul állnak a dolgok" - mondta ifjabb Orbán Győző.

Korábban:

Betonelemgyártó üzemet nyitottak Orbánék Gánton