Főzőverseny képviselőnőknek

Vágólapra másolva!
A képviselőnők első országos szakácsversenyén csaknem százan főztek. Az első helyet a Békés megyei képviselőnők csapata nyerte burgundi marhagulyással.  
Vágólapra másolva!

Csaknem száz országgyűlési képviselőnő főzött a honanyák első országos szakácsversenyén a Zsóry-gyógyfürdő területén szombaton.

A Gyurhai Zita budapesti országgyűlési képviselő által meghirdetett versenyen csaknem 15 ezer hazai és külföldi látogató szurkolt a politikusoknak. A képviselő asszonyok délelőtt 10 órától délután 2-ig kaptak időt arra, hogy titkos receptjeik alapján elkészítsék az általuk legfinomabbnak ítélt ételt.

A főzőversenyen végül az első helyezést a Békés megyei képviselőnők csapata nyerte burgundi marhagulyással. A második helyen Vargáné Kerékgyártó Ildikó végzett, aki egy bódvavölgyi, vargánya erdei gombával készített különleges, péksüteménybe csomagolt ételt főzött. Harmadik lett Gyárfás Ildikó, aki vegyes korhely halászlét készített. A versenyművekkel délután megvendégelték a fürdő közönségét.

A képviselőnők első országos főzőversenyét az országgyűlési képviselőnők a tervek szerint a jövőben minden esztendőben megrendezik. A jövő évi hasonló rendezvény Kazincbarcikán lesz.