Nemi erőszakkal gyanúsítanak egy orvost

Vágólapra másolva!
Egy 28 éves orvost gyanúsít a rendőrség azzal, hogy elrabolt és megerőszakolt egy 59 éves nőt. A férfi a gyanú szerint egy lakótelepi ház liftjében éterrel elkábította áldozatát, lakásába hurcolta, majd miután megerőszakolta egy szemetes tartályba tette.
Vágólapra másolva!

Emberrablással, erőszakos közösüléssel és szemérem elleni erőszakkal gyanúsítanak egy a 28 éves budapesti orvost, aki a rendőrség gyanúja szerint 2002. november 25-én elrabolt, majd megerőszakolt egy 59 éves nőt a főváros XIII. kerületében. A gyanúsított tagadja, hogy ő követte el a bűncselekményt. Azt állítja, hogy lakását kölcsönadta egy ismerősének, akiről tudja, hogy hamis személyi okmányai vannak.

A nőt elrablása után nem sokkal egy szemetes tartályban találták meg. Beszámolt arról, hogy mikor hazafelé tartott lakótelepi lakásába, a liftben vele utazó férfi elkábította, majd lakásába hurcolta, ahol erőszakkal közösült vele. A rendőrség feltételezése szerint a nőt éterrel kábította el támadója. Az áldozat a szertől szaruhártyasérülést, és egyéb nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Mivel az elrablás és a megtalálás helye 2-300 méteres körön belül történt, a rendőrség a lakótelepen végezte a nyomozást, ahol lakásról lakásra járva kutattak. A sértett személyleírást adott támadójáról, annak lakásáról, és azokról az eszközökről, amiket szexuális előjátékként használt a férfi. A rendőrök a keresés során megtalálták a lakást, amelyre ráillett a leírás, és a büntetlen előéletű orvost, akire ráillik a személyleírás. Szekrényében megtalálták a támadásnál használt bilincset, láncot, egyebeket.