Halálos balesetek az utakon

Vágólapra másolva!
Gyalogosokat gázolt egy szabályosan közlekedő személygépkocsi a 4-es számú főúton Szajolnál, egyikük a helyszínen meghalt. A Vas megyei Őriszentpéter és Ivánc között szombat délután történt balesetben is egy ember vesztette életét.
Vágólapra másolva!

Két gyalogost gázolt el egy szabályosan közlekedő személygépkocsi a 4-es számú főúton Szajolnál, egyikük a helyszínen életét vesztette. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrség tájékoztatása szerint este fél nyolckor a Debrecen felől érkező személygépkocsi elütötte a szalagkorlátot átlépő két hajléktalant. A nő a helyszínen életét vesztette, a férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították a kórházba.

Egy ember életét vesztette, egy pedig súlyosan megsérült abban a közlekedési balesetben, amely szombaton délután történt a Vas megyei Őriszentpéter és Ivánc között.

Az Őriszentpéter felől Ivánc felé közlekedő személygépkocsi eddig tisztázatlan okból letért az útról, egy fának ütközött, megpördült és felborult - közölte Bársony István őrnagy, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletese.

A szerencsétlenül járt személygépkocsiban hárman utaztak, a járművet vezető férfi kizuhant az autóból és a baleset helyszínén életét veszítette. Az autó két utasa közül egy személy súlyosan, egy pedig könnyebben sérült, őket a mentők a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.