Nyomtalanul eltűnt két gyerekével egy sükösdi asszony. A 39 éves nőt és két legkisebb gyerekét, egy 11 éves kislányt és egy 3 és fél éves fiút keresik.

Nyomtalanul eltűnt két kiskorú gyermekével együtt egy sükösdi asszony, akinek felkutatásához a rendőrség a lakosság segítségét is kéri.

A 39 éves asszony csütörtökön délelőtt 11 éves kislányával indult el otthonából. Az anya négy gyermeke közül a két legkisebbet előzetesen átvitte a szomszédba, s arra kérte az ott lakókat, hogy vigyázzanak addig rájuk, amíg ő a lányával elmegy vásárolni. Arra is megkérte őket, hogy nézzenek rá a 3 és fél éves kisfiára is, aki akkor éppen az utcán játszogatott. Ennek a kisfiúnak éppen úgy nyoma veszett, mint az édesanyának s a vele együtt elinduló kislánynak.

A családfő csütörtökön délben 13 óra körül ért haza, s keresni kezdte a családtagjait, de csak a szomszédban hagyott egy- és kétéves apróságot találta meg. Késő estig tartó hiábavaló keresés után tett bejelentést a rendőrségen.

A rendőrség a tűzoltóság és polgári személyek bevonásával nyomban megkezdte a környék átfésülését, illetve az adatgyűjtést, de az egész éjszaka és nappal is folyó kutatás pénteken délig nem járt eredménnyel.