Közlekedés - kedd

Forgalomkorlátozások

Buda

A Bartók Béla úton újabb sávlezárások lassítják a közlekedést a Karolina útnál, a Bocskai útnál és a Lágymányosi utcánál. A Szabadság hídra kanyarodó sávot lezárták, helyette a mellette lévő sávból lehet felhajtani a hídra. Az Erzsébet híd felé csak egy sáv maradt. A Bartók Béla úton a Kosztolányi Dezső tér után mindkét irányban csak a villamos-pályán lehet hajtani. A Műegyetem rakparton a Szent Gellért térnél irányonként egy sáv járható. A Móricz Zsigmond körtéren a Karinthy Frigyes út felől a Bartók Béla útra csak egy sávban lehet jobbra bekanyarodni és a Fehérvári út irányából a Karinthy Frigyes útra a Móricz Zsigmond körtéren át ugyancsak egy sávon juthatnak el. A Bocskai úton a Petőfi híd felé haladók számítsanak arra, hogy vasárnap éjszakától a Kosztolányi Dezső téren a Bartók Béla útra csak a belső sávból kanyarodhatnak be balra a körtér felé.

A XI. kerületben a Thán Károly utcát az Andor utca közelében lezárták.

A XII. Kerületben, a Kék Golyó utcában az Istenhegyi útnál mától gázvezeték építés kezdődik, ezért időszakos forgalomkorlátozásra és megállási tilalomra kell számítani.

A Budakeszi úton az Irén utca és a Jánoshegyi út között a felfelé vezető oldalt több helyen felbontották. A Labanc útnál csak váltakozva közlekedhetnek, mert megsüllyedt az útburkolat.

A II. kerületben a Gábor Áron utcában a Bimbó útnál a Pasaréti út felé vezető oldalt felbontották

Pest

A Róbert Károly körutat a Hungária körúttal összekötő felüljárón felújítás miatt lezárták a Thököly út felé vezető oldalt. A forgalmat a másik oldalra terelik át, ahol a Thököly út felé két szűk sávon a villamos pályát kétszer keresztezve, jelzőlámpa irányítása mellett haladhat a forgalom. Az Árpád híd felé csak egy széles sávban lehet közlekedni. A torlódások miatt az autóbusszal utazók is számítsanak hosszabb menetidőre, egyedül az 1-es villamos jár fennakadások nélkül.

A Dózsa György úton az Andrássy út és a Benczúr utca között a Thököly út irányába haladó BUSZ-sávot hétfő reggeltől vízvezeték építés miatt lezárják.

A Belvárosban a Bárczy István utcában a Károly körút és a Városház utca között szintén hétfőtől szakaszosan és időszakosan lezárnak egy sávot, mert gázvezetéket építenek.

A VIII. kerületben a Vajda Péter utcában az Orczy út és a Bláthy Ottó utca között irányonként csak egy sáv szabad.

Útszűkület van a Szentkirályi, a Krúdy Gyula és a Mária utcában.

Kőbányán az Újhegyi utat a Kozma utcától a Maglódi útig egyirányúsították.

A XVI. kerületben a Rákosi utat a Kossuth Lajos utca és a Rákóczi út között teljes, a János utca és az Akácfa utca között pedig félszélességben lezárták.

A XIII. kerületben a Pannónia utcában a Vág utca és a Gogol utca között csak a fél útpálya szabad és tilos parkolni.

Traffipax

A fővárosban kedd délutántól sehol nem traffipaxoznak.Vidéki utak

Hegyeshalomnál és Sopronnál a személyautóval belépők fél óra várakozásra számítsanak.

Az M7-es autóúton Balatonvilágos és Zamárdi között az új pályán irányonként egy sávon lehet haladni.

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán a 81-es és 83-as km között kétirányú a forgalom.

Az M0- ás autópálya 22- 24 km között, az M5 felé vezető oldalon szintén kétirányú a forgalom.

Az M7- esen Budapest felé zárva a szabadbattyáni, agárdi és a kápolnásnyéki csomópont.

A 2/A jelű úton Dunakeszi és Sződliget térségében útszűkület van.

A 31-es főúton Nagykáta közelében javítják a Hajta-patak hídját.

A 4-es főúton Abonyban, a 62-es főúton Perkátánál, az 57-es főúton Lánycsóknál, a 75-ös főúton Alsópáhoknál vannak sávlezárások.

Az 1-es főúton Budaörs belterületén az 5-öskm-nél burkolat szélesítés miatt a közeli utcákba terelik a forgalmat.

A 31-es főúton Jászberényben felújítják a vasúti átjárót. A 77-es km-nél 20 órától kedden hajnali 6 óráig jelzőőrök irányítják az áthaladást.