Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

A temetők környékén, valamint az Új köztemetőhöz, az erzsébeti, a farkasréti és a kispesti temetőhöz vezető útvonalakon megállási tilalom van érvényben. A sírkertekbe ma is tilos behajtani, kivétel ez alól a Fiumei úti és az Új köztemető.

Az Új köztemetőnél egyirányúsították a Kozma utcát a Maglódi úttól a temető főbejáratáig, a Sírkert utat a Kozma utcától a Maglódi útig, valamint az Újhegyi utat a Maglódi úttól a Sírkert útig, ahová kedd reggelig csak az autóbuszok hajthatnak be.

A temetőkhöz közlekedő villamosok gyakrabban indulnak. Hat rendkívüli temetői buszjárat is segíti a közlekedést. Az erzsébeti temetőhöz a Gubacsi úttól a 19/A, a megyeri temetőhöz az Újpest-Központtól a 30/A, a csepeli temetőhöz a Szent Imre tértől a 38/B, a budafoki temetőhöz a Törley tértől az 58/A, az Új köztemetőhöz pedig a Kőbánya-Kispesttől a 68/A, illetve a Baross tértől a 95/A jelzésű autóbusszal lehet eljutni.

A József körúton a Blaha Lujza térnél egy szakaszon munkagépek foglalják el a Petőfi híd felé vezető külső sávot, a villamospálya jövő héten kezdődő felújítása miatt. A nagykörúti 4-6-os villamosok helyett keddtől egész héten át pótlóbuszok járnak az Oktogon és a Móricz Zsigmond körtér között vágányfelújítás miatt. Az autóbuszok érintik a Fehérvári utat.