Tanúként hallgatta ki a rendőrség szerdán Kulcsár Attilát Szász Károly volt PSZÁF- elnök megverésével kapcsolatban. A rendőrség arra volt kíváncsi, hogy a bróker milyen kapcsolatban állt a PSZÁF-elnök megverésével gyanúsított férfival.

Tanúként hallgatta ki a rendőrség Kulcsár Attilát a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) volt vezetőjének, Szász Károlynak a megverésével kapcsolatban - közölte az MTI-vel a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). A rendőrség részleteket nem árult el a kihallgatásról.

Zámbó Gyula, a milliárdos sikkasztással gyanúsított bróker védője elmondta: védencét a rendőrök többek között arról kérdezték, milyen kapcsolatban volt N. Tiborral, akit azzal gyanúsítanak, hogy részt vett a megverésben. "Ügyfelem N. Tibort régóta ismeri, de ismeretségük felületes" - közölte az ügyvéd.
 
A BRFK augusztus elején jelentette be, hogy az előzetes letartóztatásban lévő nagykanizsai férfit, N. Tibort azzal gyanúsítják, hogy részt vett Szász Károly megverésében. A gyanúsított DNS-ét megtalálták a bűncselekménynél használt kerékpáron, a férfi azonban azzal védekezett, hogy a DNS korábban került a kerékpárra.
   
A PSZÁF elnökét tavaly június 16-án kerékpárbalesetet színlelve állították meg, majd két férfi megverte. Az elnök nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Szász Károly a támadást egy akkor készülő felügyeleti határozattal hozta összefüggésbe. A PSZÁF a Pannonplast-papírok megszerzésének visszásságairól készített jelentést, amelyben közpénzek felhasználását is valószínűsítették, és amelyet Szász Károly megverése utáni napon tettek közzé. A Pannonplast-ügy vizsgálatakor derült ki, hogy Kulcsár Attila, a K&H Equities befektetési tanácsadója külön ügyfélkörrel rendelkezett. Utóbb Kulcsár Attilát különösen jelentős értékre elkövetett sikkasztással és más bűncselekményekkel is meggyanúsították.