Ron Werber újra az MSZP-t segíti

Vágólapra másolva!
Ron Werber a nap folyamán szerződést kötött az MSZP-vel, a kampánytanácsadó az európai parlamenti választási kampányban és "a következő években" tevékenykedik a szocialista pártnál - jelentette be Tóbiás József, az MSZP frakcióigazgatója, a párt EP- választási kampányigazgatója.
Vágólapra másolva!

"Feloldódott a korábbi szakmai vita" - mondta a szocialisták pártigazgatója, utalva arra, hogy Ron Werber januárban azért szakított az MSZP-vel, mert más elképzelései voltak többek között az európai parlamenti választási kampány stratégiájáról, és egyéb véleménykülönbségek is voltak közte és a párt vezetői között.

Tóbiás József elmondta, Ron Werber az európai parlamenti választási kampányban segíti majd az MSZP-t, illetve azt követően is a szocialista pártnál tevékenykedik. Folytatódik az MSZP Csapatjáték elnevezésű, fiatal aktivisták által folytatott kampánya is.

Ron Werber januárban hagyta el Magyarországot. A kampányszakember amellett, hogy az európai parlamenti választási kampányról más elképzelései voltak, mint a párt vezetőinek, azzal sem értett egyet, hogy a miniszterelnök új tanácsadókat hívott környezetébe.

Az MSZP kampánytanácsadója február közepén egy napra visszatért Budapestre: ekkor tartotta utolsó kampánytréningjét a fiatal aktivistáknak.