Betiltottak egy MSZP-s szórólapot

Vágólapra másolva!
Valótlan adatok közlése miatt a választási bizottság jogszabálysértőnek minősítette az MSZP tatabányai szórólapját, és a pártot eltiltotta ennek további terjesztéstől - jelentette be Bencsik János fideszes jelölt pénteki sajtótájékoztatóján.
Vágólapra másolva!

A tatabányai MSZP-s országgyűlésiképviselő-jelölt Schvarz Tibort és Gyurcsány Ferencet ábrázoló szórólapon az MSZP azt állította, hogy a képviselőjelölt segítségével, három beruházásra 4,3 milliárd forintot kapott az önkormányzat. A város összesen 1,2 milliárdos fejlesztésről tud, amely állami támogatással valósul meg - mondta Bencsik János, a város fideszes polgármestere.

A fideszes jelölt hangsúlyozta, hogy a szórólapon szintén megemlített műfüves focipálya a feltüntetett 300 millió helyett 176 millióba került, a létesítményt szeptemberben már át is adták, a megígért állami támogatásból azóta egy forint sem érkezett az önkormányzathoz. A Szakképző Központra a város nem két-, hanem egymilliárd forintot nyert, de nem az államtól, hanem az Európai Uniótól, a színház felújítására szánt, feltüntetett kétmilliárd helyett csak 1,6 milliárdra van ígérvény, de erről szerződés még nem született - állította Bencsik János.

A hibás adatokért fizetett hirdetésben kért elnézést az MSZP tatabányai szervezete a megyei napilap pénteki számában. A következő szórólapon már a helyes adatok szerepelnek - mondta el Schvarz Tibor, Tatabánya MSZP-s országgyűlésiképviselő-jelöltje.