Veszekedés miatt volt egyedül az öngyilkos móri gyanúsított

Vágólapra másolva!
Bár eredetileg volt cellatársa, öngyilkossága idején mégis egyedül volt zárkájában N. László, a móri mészárlás egyik gyanúsítottja. A BVOP az [origo] kérdésére közölte: a férfi összeveszett cellatársával, ezért volt egyedül.
Vágólapra másolva!

N. László, aki a móri gyilkosság mellett a veszprémi postásgyilkosság gyanúsítottja is volt, pénteken lett öngyilkos a Venyige utcai büntetés-végrehajtási intézetben. A férfi késő este egyedül volt zárkájában, ekkor nyitotta ki a cella kétszárnyú ablakát, a nyitott ablakszárnyakra keresztben ráfektette egy felmosófa nyelét, és erre akasztotta fel magát. Amikor az őrök észrevették, hogy mi történt, orvost hívtak, de már nem sikerült őt újraéleszteni.

Jano Christopher, N. László ügyvédje korábban azt mondta az [origo]-nak: úgy tudja, N. Lászlónak volt cellatársa, mióta márciusban a Venyige utcai intézetbe került. "Csodálkoztam, hogy egyedül volt" - fogalmazott. A BVOP szerint N. László azért lehetett egyedül a cellájában, mert összeveszett a cellatársával, ezért döntöttek egyéni elhelyezése mellett.