Megrúgta a tanárát egy 16 éves diák

Vágólapra másolva!
Rossz jegyet akart adni neki, ezért megrúgta, és egy vascsővel kezdte ütögetni fizikatanárát egy 16 éves fiú. Az eset egy józsefvárosi iskolában történt. A fizikatanár azóta felmondott, jelenleg szanatóriumban ápolják - írja a Blikk. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a tanárverést.
Vágólapra másolva!

Megtámadta és megrúgta egy 16 éves diák a tanárát. A tanár azóta abbahagyta a tanítást, és szanatóriumba került - írja a Blikk. A lap birtokába került a verekedésről szóló videó. A diák, L. Zoltán trágár szavak kíséretében azt mondta a tanárnak: "Te nekem ne merjél rossz jegyet adni!", majd rátámadt. A felvételek szerint L. Zoltán a láthatóan megrettent idős tanár felé nyúlt, egy vascsővel ütött felé, és megrúgta. A Blikk szerint a jelenetet a fiú osztálytársai szó nélkül nézték.

A tanár az eset után felmondott, a szülőket ezután behívták a VIII. kerületi iskolába. Süveges Éva igazgatónő fegyelmi vizsgálatot indított. Az iskolában még nem történt hasonló eset - nyilatkozta az igazgató. L. Zoltán édesanyja szerint a fia nem agresszív, és színjátszókörbe jár, ahol dicséreteket kap. Az asszony a Blikknek azt mondta, pszichológushoz fordul majd.

Csillag Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese pénteken azt nyilatkozta az ügyben, hogy az elsődleges információk alapján nem merült fel bűncselekmény gyanúja, a rendőrség közigazgatási eljárást indított az ügyben, ennek keretében tanúkat hallgatnak majd meg.

Ha a közigazgatási eljárás során felmerül a bűncselekmény gyanúja, a rendőrség elrendeli a nyomozást.