Stabilizálódott Törőcsik Mari állapota

2008.10.20. 18:03

Még mindig nincs túl az életveszélyen Törőcsik Mari színésznő, állapota azonban hétfőre stabilizálódott - közölte a Nemzeti Színház vezetősége. A művésznőt csütörtök óta kezelik intenzív osztályon, állapotáról további részleteket azóta sem lehet tudni.

Törőcsik Mari állapota stabilizálódott, de a művésznő még nincs túl az életveszélyen - közölte hétfőn a Nemzeti Színház vezetősége. A színház tájékoztatása szerint a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színésznő gyógyulása érdekében és a család kérésére további információkat nem áll módjukban közölni.

A Nemzeti Színház október 16-án jelentette be, hogy Törőcsik Marit életveszélyes állapotban, intenzív osztályon kezelik, de részleteket akkor sem közöltek. A Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömbje intenzív osztályának ügyeletes orvosa ugyanakkor az információt megerősítve elmondta: náluk ápolják a művésznőt.

Az életének 73. évében járó színésznő lett volna a mesélője Szemző Tibor és Sári László Csoma - opéra cinématique című előadásának. A Kőrösi Csoma Sándor életét megidéző darabot, amelyet október 24-én terveztek bemutatni a Művészetek Palotájában, egyelőre levették az intézmény műsoráról.

KAPCSOLÓDÓ CIKK