Késelésbe torkollt a hetényegyházi tömegverekedés

Vágólapra másolva!
Késekkel és bárdokkal szinte felkoncolták a szombat hajnalban Hetényegyházán kitört tömegverekedés két résztvevőjét - derült ki a rendőrség vasárnapi tájékoztatójából. A verekedésben többen is megsérültek, de a két megtámadott férfi életveszélyes állapotban van a szúrt és vágott sebek miatt.
Vágólapra másolva!

Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a két ember, akikre egy szórakozóhelyen támadt rá 10-12 késekkel, bárdokkal felfegyverkezett férfi péntekről szombatra virradóan a közigazgatásilag Kecskeméthez tartozó Hetényegyházán - közölte a rendőrség vasárnap. A szombati híradások még csak "súlyos" sérülésekről szóltak.

Egy 34 éves orgoványi férfit több szívtájéki szúrás ért, hasi, illetve vágott sérülései is vannak, míg egy 37 éves kecskeméti férfi alhasi, valamint a homlokán szúrt sérülést szenvedett - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Nyíkos Tamás törzszászlós közölte, hogy életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen indított nyomozást a rendőrség. A sajtóreferens hozzátette: az ügyben még nincs gyanúsított személy.

Az esettel kapcsolatban szombaton egész nap folytak a kihallgatások, a rendőrség először csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt indított eljárást. A tömegverekedés kiváltó okáról egyelőre nem tudtak tájékoztatást adni.