Felébredt a kómából az öngyilkos lenti gyanúsított

Vágólapra másolva!
Felébredt a kómából, és egyre javul az állapota annak a 16 éves fiúnak, aki október elején öngyilkosságot kísérelt meg Lentiben, a rendőrkapitányságon. A fiatalt október elején táskalopással gyanúsították meg, ezután a zárkában felakasztotta magát a nadrágszíjára.
Vágólapra másolva!

Felébredt a kómából, és napról napra javul a lenti redőrkapitányság előállítótermében két hete öngyilkosságot megkísérlő fiú állapota.

A fiatalt október elején egy temetői táskalopás miatt, tanúként vitték be a rendőrkapitányságra, majd társa elfogása után gyanúsítottként hallgatták volna ki. A törvénnyel már korábban is összeütközésbe került fiút egy olyan zárkában helyezték el, amelyet kamerán keresztül és a folyosóra állított őrrel is őriztek. Édesanyja megérkezése után azonban saját nadrágszíjára felakasztva találták, és a rendőrök élesztették újra.

A főkapitány Tiborcz János elismerte, hogy a szolgálati szabályzat alapján el kellett volna venni a fiútól a nadrágszíját. Ám a fiatal mindvégig nyugodt és együttműködő volt, nem voltak olyan körülmények, amelyek az öngyilkosságra okot szolgáltattak volna.