Ganxsta Zolee vezeti a Neo reggeli műsorát

Vágólapra másolva!
Ganxsta Zolee rapper és Lovász László műsorvezető vezetik ideiglenesen a csütörtökön induló egyik új országos kereskedelmi rádió, a NeoFM reggeli műsorát. A rádió vezetése eddig titkolta a reggeli műsornak a részleteit, de tervei szerint a Ganxsta-féle műsor csak ideiglenes lesz, és jövőre egy nagyobb szabású reggeli műsorra váltanak.
Vágólapra másolva!

Ganxsta Zolee és az ex-danubiusos és tévés Lovász László vezetik majd a csütörtökön induló NeoFM reggeli műsorát hétköznap 6-tól 10-ig - mondta az [origo]-nak Kádár Tamás, az EMG Est Media Group ügyvezető igazgatója. A Kamikáze című műsor ideiglenes lesz, Kádár szerint az év végéig egészen biztosan marad. A csatorna 2010-től akar előrukkolni egy nagyszabású reggeli műsorral.

Szerdánként este 8-10 között a Beugró című műsor stábja jelentkezik a Beugró Plusszal. A stáb tagjai - Novák Péter, Rudolf Péter, Kálloy-Molnár Péter, Pokorny Lia, Szabó Győző - saját ötletek alapján rotációban vezetik majd a műsort - mondta Kádár.

A Neo és a Class adása csütörtökön hajnali 00:00:10-kor kezdődik zenével. Tíz másodpercre van szüksége az Antenna Hungáriának arra, hogy a Sláger és a Danubius frekvenciáját megöröklő adókra átváltson. Kádár nem árulta el, melyik szám lesz az első szám a csatornán. Amíg a stúdióépítészeti munkák befejeződnek, a Neo egy ideiglenes adásstúdióból sugároz, de már a végleges helyszínen.

Csütörtöktől két új cég indíthat rádióadót a Danubius és a Sláger rádió frekvenciáján az ORTT október végi döntése nyomán. A Danubius frekvenciáját az Advenio nevű cég, a Slágerét az FM1 nevű konzorcium kapja hét évre, így a Danubius helyén a Class Rádió, a Sláger frekvenciáján a Neo FM sugároz majd adást. (A vitatott, sokak szerint politikai befolyásra született döntésről bővebben itt olvashat.)