Feladta magát a falunapi halálos verés gyanúsítottja

Vágólapra másolva!
Önként jelentkezett a rendőrségen az a férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy vasárnap egy falunapon olyan súlyosan bántalmazott egy résztvevőt, hogy az belehalt sérüléseibe. A falunapon biztonsági őrként dolgozó férfit korábban börtönre ítélték, most megkezdte büntetése letöltését.
Vágólapra másolva!

Szerda délelőtt jelentkezett a rendőrségen a 35 éves V. Tibor Zoltán, akit napok óta kerestek a hatóságok. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a férfit azzal gyanúsítják, hogy vasárnapról hétfőre virradó éjjel a szentlőrinckátai általános iskolában tartott falunapon egy "rendbontás alatt" bántalmazott egy 36 éves helyi lakost, aki a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség korábbi közlése szerint a férfi biztonsági őrként dolgozott a rendezvényen. Miután feladta magát, részben elismerte a bűncselekmény elkövetését - közölte a rendőrség, további részletet ugyanakkor nem árult el a kihallgatásról. Hozzátették, hogy a gyanúsítottat egy más ügyben szabadságvesztésre ítélte a bíróság, aminek letöltését szerdán megkezdte a férfi.