Beismerte tettét a meggyilkolt golfozónő férje a bíróságon

Vágólapra másolva!
Sírva ismerte be tettét pénteken a bíróságon az a férfi, aki 2010 májusában féltékenységből megölte feleségét. Gy. Gusztáv a vád szerint egy díszserleggel többször fejbe verte golfozóként ismert feleségét, majd egy konyhakéssel mellbeszúrta.
Vágólapra másolva!

Beismerte bűnösségét a Fővárosi Bíróságon pénteken megkezdett büntetőperben Gy. Gusztáv, aki a vád szerint megölte feleségét, az ismert golfozónőt.

Gy. Gusztáv többször elsírta magát, miközben arról beszélt: korábban a médiában dolgozott, a Kékfénynek is volt szerkesztő-riportere, majd az 1990-es években sikeres, több száz milliós vagyonnal bíró nagyvállalkozó lett, a bulvármédia celebje. 2002-ben kötötte meg második házasságát a későbbi áldozattal, és boldogan éltek együtt. Felesége sikeres golfozó lett, Gy. elmondása szerint karrierjét ő egyengette, és maga is golfszakemberré vált.

A vád szerint idővel az asszony eltávolodott férjétől, szakítani akart, új kapcsolatba kezdett. A férfi vállalkozásai tönkrementek. Miután tudomást szerzett felesége hűtlenségéről, 2010 májusában egy hajnalon az alvó nőt ágyában egy díszserleggel többször fejbe sújtotta, majd egy konyhakéssel mellbe szúrta. Másnap a férfi öngyilkosságot kísérelt meg.

Korábbi vallomásában a férfi arról beszélt a nyomozóknak, hogy a gyilkosság éjszakáján felriadt álmából, bekapcsolta felesége telefonját, és az azon talált sms-ektől olyan éktelen haragra gerjedt, hogy agyonverte a nőt.

A Blikk korábbi információi szerint a férj még tíz órán át az ágyban heverő holttest mellett maradt, és e-maileket írogatott felesége tanítványainak, hogy lemondja a különórákat. Később a Balatonhoz ment, mert vízbe akarta fojtani magát, de nem talált megfelelő hajót. Kivett egy szobát, és másnap hasba szúrta magát, de túlélte a próbálkozást, és a kiérkező rendőröknek bevallotta tettét.