Csak pár percre nyithatták meg az M7-est az egymást érő balesetek miatt

Vágólapra másolva!
Épphogy újraindult a forgalom az M7-es autópályán egy baleset után, amikor pontosan ugyanazon a helyen újabb karambol miatt kellett lezárni az autópályát. A 192. kilométernél előbb egy autó ütközött a szalagkorlátnak, majd két kocsi karambolozott. Egyelőre nem tudni, mi okozta a baleseteket.
Vágólapra másolva!

Egymást követően két baleset is történt vasárnap reggel az M7-es autópályán, Zalakomár közelében - közölte az Útinform ügyelete vasárnap. Mindkét baleset pontosan ugyanott, a 192. kilométernél történt, de egyikben sem sérült meg senki.

A sztráda Letenye felé vezető oldalán előbb hajnalban egy személygépkocsi ütközött a szalagkorlátnak, és az úton megpördülve állt meg. A rendőrségi helyszínelés idejére az M7-es határ felé vezető oldalát teljes szélességében le kellett zárni.

Alig néhány perccel az útzár feloldása után ugyanott újabb baleset történt. Egyelőre ismeretlen okból két román személyautó ütközött egymásnak. A balesetek miatt az M7-es autópályán Zalakomárnál a Letenye felé vezető oldalon elterelték a forgalmat. A helyszínelés háromnegyed 10-ig tartott, ekkor az Útinform szerint ismét megindulhatott a forgalom.