Egy közösségi oldalon talált rá támadóira egy hajdúhadházi fiú

Vágólapra másolva!
A kutyája miatt vertek meg egy fiatalt november elején Hajdúhadházán, a fiú, miután kiengedték a kórházból egy közösségi oldalon nyomozott támadói után, akiket a múlt héten helyezett előzetes letartóztatásba a rendőrség.
Vágólapra másolva!

Internetes közösségi oldalon talált rá támadóira egy súlyosan megvert hajdúhadházi fiatal; bántalmazóit elfogták. A múlt szerdán előzetes letartóztatásba helyezett támadók ügyéről a rendőrség hétfőn adott ki közleményt.

A rendőrség tájékoztatása szerint Hajdúhadházon november 9-én sétáltatta a kutyáját a sértett és egy barátja, amikor két, egy 16 és egy 17 éves helyi fiatal megtámadta. A támadók a sértett kutyáját akarták megszerezni, és amikor ellenállt, a három támadó eltörte a bokáját, majd összerugdosta a földön fekvő fiút. A fiúhoza barátja hívott segítséget; a debreceni Kenézy kórházban meg is kellett műteni a törött bokáját.

Miután a megvert fiú kijött a kórházból egy internetes közösségi oldalon kezdett nyomozni az elkövetők után. Közös ismerőseik adatlapjain keresztül gyorsan megtalálta az egyik támadót, majd az ő ismerősei között meglett a két társ is. A rendőrség a múlt hétfőn vette őrizetbe a három fiatalt, aki tagadta bűnösségét.