Karcolásokkal állt bosszút elszeretett élettársáért egy dombóvári nő

Vágólapra másolva!
Válogatott bosszúkat forralt ki az élettársát elszerető nő ellen egy dombóvári asszony, aki nem tudta földolgozni, hogy szerelme elhagyta őt valaki másért. Az új szerető kocsijának a kerekeit többször kiszúrta, majd az autó oldalát is végigkarcolta, a nőt pedig telefonon zaklatta. A bosszúálló asszony a rongálások miatt akár egy év börtönt is kaphat.
Vágólapra másolva!

Akár egy év börtönt is kaphat egy dombóvári asszony, amiért összekarcolta annak a nőnek a kocsiját, aki elszerette tőle korábbi élettársát - közölte a rendőrség. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az 51 éves nő nem volt képes feldolgozni, hogy egykori élettársa más nőt szeret, és ezért a rivális asszonyt különböző módokon zaklatta.

Először meggörbített szögeket tett a sértett autójának a kerekei mögé, így az autó többször defektet kapott. Később rejtett telefonszámról zaklatta a nőt, a leglehetetlenebb időpontokban csörgette meg a sértett mobilját, és mikor az fogadta a hívást, a készülékbe nem szólt bele. Végül március közepén a nő kocsiját kulccsal végigkarcolta, amivel a rendőrség szerint 30 000 forintos kárt okozott.

A sértett ezután tett feljelentést, az elkövetőt pedig a nyomozók folytatólagosan elkövetett rongálás gyanúja miatt hallgatták ki. Bár először mindent tagadott, a bizonyítékokat látva végül beismerő vallomást tett, és azzal védekezett, hogy még mindig szerelmes volt élettársába. Azt mondta, élettársa "elszeretése miatt" nagyon dühös volt a sértettre, és bosszút akart állni rajta.

A büntetőeljárás során a gyanúsított szabadlábon védekezhet, de ha bűnösnek találják, akár egy év letöltendő börtönre is ítélheti a bíróság.