Orbán együtt érez Bándy Kata szüleivel

Vágólapra másolva!
Orbán Viktor együttérzését fejezte ki a Pécsett meggyilkolt rendőrségi pszichológusnő, Bándy Kata szüleinek, a miniszterelnök szerint az egész ország mögöttük áll a tragédia után.
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor együttérzését fejezte ki a Pécsett meggyilkolt rendőrségi pszichológusnő, Bándy Kata szüleinek, a miniszterelnök szerint az egész ország mögöttük áll a tragédia után. Egész Magyarország a Pécsett meggyilkolt rendőrségi pszichológus, Bándy Kata szüleinek oldalán áll - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn sajtótájékoztatón, kérdésre válaszolva Budapesten.

A kormányfő együttérzését fejezte ki a szülőknek a tragédia miatt, amelyről - mint mondta - megrendülve értesült. Elmondta továbbá, hogy ez az eset is megerősítette a kormányt a büntető törvénykönyv szigorításában. Hangsúlyozta, szerinte a büntetések súlyának igenis van visszatartó ereje.

Orbán Viktor - az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) vezetőivel folytatott egyeztetés utáni tájékoztatón - kitért arra is, azt szeretné, hogy a bűncselekmény miatt természetes módon felerősödött indulatok minél hamarabb csendesedjenek el. A Bándy Kata-gyilkosságról mindent egy helyen itt talál.